Als we aardappelen eten, zijn het vaak gekookte aardappelen, ofwel in puree verwerkt.
Ik wou aardappelen uit de oven proberen, want ik had nog enkele krielaardappelen van de BBQ enkele weken terug staan.
Ideaal dus om eens uit te testen!
Het resultaat was geslaagd. Het is snel en eenvoudig te bereiden!
Receptje:
- Was de aardappelen, snijd indien ze groot zijn in kleinere stukjes.
- Neem twee teentjes look en snijd in 4 kleinere stukjes.
- Leg alles in een ovenschaal.
- Besprenkel met olijfolie.
- Kruid af met peper, zout en enkele takjes verse tijm.
- Zet 25 minuten in de oven op 200°.
- Controleer na 20 minuten of ze al gaar zijn.
Ik wou aardappelen uit de oven proberen, want ik had nog enkele krielaardappelen van de BBQ enkele weken terug staan.
Ideaal dus om eens uit te testen!
Het resultaat was geslaagd. Het is snel en eenvoudig te bereiden!
Receptje:
- Was de aardappelen, snijd indien ze groot zijn in kleinere stukjes.
- Neem twee teentjes look en snijd in 4 kleinere stukjes.
- Leg alles in een ovenschaal.
- Besprenkel met olijfolie.
- Kruid af met peper, zout en enkele takjes verse tijm.
- Zet 25 minuten in de oven op 200°.
- Controleer na 20 minuten of ze al gaar zijn.
Reacties
Een reactie posten